Hei!

Etsitkö ihmisläheistä työtä? Etsitkö lisätyötä, osa-aika työtä tai haluatko mahdollisesti itsellesi kokoaikaisen työn?

Oletko opiskelija, työtön tai haluat vaihtaa työpaikka ja etsit uusia haasteita?

Henkilökohtaisen avustajan työ ei vaadi erityisosaamista. Työnantaja perehdyttää aina työtehtäviin. Jos olet enakkoluuloton ja luotettava, tämä työ voi olla juuri se, mitä olet etsinyt.

Työ on vammaisten ihmisten avustamista päivittäisissä toiminnoissa kuten kodinhoidossa, ruokailuun liittyvissä tehtävissä, asioinneilla, opiskelussa tai yhteiskunnallisessa osallistumisessa asiakkaan tarpeesta riippuen. Jotkut vammaiset henkilöt tarvitsevat apua myös WC-toiminnoissa, peseytymisessä ja pukeutumisessa.

Vammainen henkilö toimii työnantajana. Avustajan ja vammaisen henkilön välille muodostuu työsuhde, mutta palkan korvaa kotikunnan vammaispalvelu. Työajat, työvuorot, työn tekemisen laadun ja tavat sekä työtehtävät määrittää vammainen henkilö itse. Hän myös määrittelee, milloin ja missä avustamista suoritetaan. Avustajan työ ei ole hoito- tai hoivatyötä, vaan avustamista vammaisen henkilön arjessa siten, että avustamisella tuetaan ja edistetään vammaisen henkilön itsenäistä elämää ja omiin asioihin vaikuttamista, osallistumista päätöksentekoon ja itseä koskeviin asioihin.

Avustajakeskus Sentteri ry on aloittanut toimintansa Helsingissä 3.5.2010. Avustajakeskuksen tarkoituksena on ohjata ja neuvoa vammaisia työnantajia sekä esihaastatella avustajia ja välittää heitä vammaisille henkilöille pääkaupunkiseudulla.

Mikäli kiinnostuit asiasta ota yhteyttä ja sovi haastatteluaika.

P. 045 7732 4381 tai sentteri@sentteri.fi